Kriskras

Onze vergaderingen gaan normaal gezien door op zondag van 14u tot 17u. Uitzonderingen worden steeds vermeld in de Kriskras: daarin staat ons wekelijks programma aangevuld met contactgegevens, belangrijke informatie, wat meer info over de leiding etc. Kortom, een must read voor al onze leden! Je kan jouw Kriskras gratis ophalen bij één van de eerste vergaderingen van het semester.

Download hier de kriskras voor het voorjaar van 2020 in PDF formaat.

Naast de wekelijkse vergaderingen organiseren wij nog talrijke andere evenementen, gaande van kasactiviteiten door de leiding tot onze schitterende kampen! Hier alvast een overzicht voor dit jaar:

Maart 2020

€ 30*

Winterkamp

Voor vele leden een eerste keer weg van huis en meteen goed om te kijken of het zomerkamp iets voor jou kan zijn. Winterkamp duurt drie dagen en staat voor teambuilding activiteiten, een sluipspel, gezellige binnenactiviteiten, een feestje op zaterdag en zoveel meer!

6-8 maart 2020

8 mei 2020

Balkanfuif

Gestart als een bescheiden kasactiviteit maar ondertussen uitgegroeid tot een klassieker in het Aalsters fuifprogramma: onze fuif in Balkan-thema! Traditioneel verwelkomen we ouders, (oud)leden en vrijwilligers ook om samen het scoutsjaar af te sluiten.

5-12 juli 2019

+11j:
5-15 juli 2020

Zomerkamp

Als kers op de taart sluiten we ons scoutsjaar af met een spetterend zomerkamp! Kapoenen en wouters kunnen een week lang ravotten met hun vriendjes, in tenten slapen, en allerhande spelletjes spelen onder het waakzame oog van de leiding. Jonggivers en givers doen er nog drie dagen bovenop om hun eigen tafels en vuren te sjorren, op avontuurlijke twee- of driedaagse te gaan of misschien wel om de kookwedstrijd te winnen?

* Kansentarief op aanvraag