Givers

groepsfotokapoenen
19-20 sept Er waren eens 2 leiders die een startvergadering gaven. Kom om 10u naar 50°55’37.4”N 4°02’41.9”E.
27 sept Op een dag waren ze hun sleutels kwijt. Gelukkig waren er 13 dwergen die hun te hulp schot(t)en! Kom om 14u naar de lokalen.
2 - 6 okt Plots werden ze uitgenodigd op de belangrijkste Giverconferentie van de wereld! Dit konden ze natuurlijk niet afslaan. Kom niet naar de scouts en blijf in je zetel liggen!
11 okt Tot op een dag moest het fort waarin ze woonden, verstevigd worden. Hiervoor gaven ze techniekencursussen. Kom om 14u naar Schotte!
18 okt Daarna hadden ze plots veel geld en nodigden ze 13 vastgoedmakelaars uit om gronden en tenten te kopen. Kom om 14u naar de evenementenweide.
23 okt Dan toen hadden ze een feestdag uitgevonden voor alle beste jeugdelingen van Vlaanderen. DAG VAN DE JEUGDBEWEGING, volg VONK op fb om meet te weten!
25 okt Hierna erna gingen ze op zoek naar schatten in smalle watergangen. Kom om 14u naar Schotte.
1 nov Tot wanneer ze een feest organiseerden om het beste koppel van het kasteel te zoeken, en waren er 13 kandidaten! Kom dus om 14u naar de lokalen en neem iets mee om de show te stelen!
8 nov Toen plots de vastgoedmakelaars al het geld hadden verbrod wouden ze een eetfestijn organiseren, maar nog van niets wisten omdat er een chinees een vleermuis heeft opgegeten. Dus lees jullie mails over het vervolg!
15 nov Toen tot op plots er een heilige man met een lange witte baard in het kasteel kwam en iedereen snoepgoed gaf! Kom om 14u naar de lokalen en wees flink! Laat maar al weten aan jullie ouders dat het wat later kan worden dan 17u vandaag.
22 nov Tot daarna het kasteel versierd moest worden en de 2 leiders 13 creatievelingen uitnodigden in hun nederig stulpje. Kom om 14u naar Schotte met je creatief brein.
vrij 27 nov Bijna uiteindelijk konden ze een magisch schouwspel projecteren op de muur! Het was zo entertainend dat ze 13 beeldschouwmensen uitnodigden op Schotte! Kom om 19u naar de lokalen en pak een versnapering mee!
vrij 4 dec Uiteindelijk hadden ze terug genoeg geld verdiend om alles te verspelen! En nodigden ze 13 klassevolle vrienden uit om alles op te spelen in het Casino! Kom nog eens om 19u naar Schotte en kom klassevol!
zat 12 dec Tot slot hadden ze 13 rupsen uitgenodigd om uit te bloeien als vlindertjes! Kom om 19u naar Schotte met je slaapzak.
18 dec Uiteindelijk tot slot kwam er nog een man met een witte baard langs die zei dat we nog een feestje moesten geven omdat er ooit iemand belangrijk geboren is! We verwachten iedereen om 19u op Schotte. Neem een cadeau mee twv 5€