Jonggivers

groepsfotojongivers
14 jan Het is vrijdag avond en de leiding zit in volle examenstress. Maar ontspanning is belangrijk, en niets is beter als tijd doorbrengen met onze liefste jonggivertjes. Kom in pyama of onesie, we gaan het lekker gezellig maken. We kijken een echte scouts klassieker. Afspraak van 19u tot 22u @Schotte.
21 jan Het is avond vergadering! Kom van 19 tot 22u naar Schotte en speel jezelf naar de rijkste mensen van de wereld!
28 jan Het is de laatste avondvergadering! Neem je puzzelbrein mee en kom de raadsels oplossen van 19 tot 22u op Schotte.
6 feb De leiding heeft hun enigste week vakantie tijdens het schooljaar! Wij trekken naar de bergen om er vervolgens af te skieën! Tot volgende week!
13 feb Vandaag laten we onze hart zien aan stad aalst! We zullen erkend worden als echt helden. Zeker komen. Van 14u tot 17u @schotte
18 - 20 feb het is weer tijd voor de polo… nieje, het winterweekend!! Hoera, hoera! het zomerweekend is er weer! Nieje kieken! het winterweekend natuurlijk. Alle praktische info volgt in het kampboekje en zal opgestuurd worden door de leiding.
27 feb ! KJepladroi, tis weir carnaval! Koeipt a e pakske smaabollen en goot isj nor de foeir! Giejn vergauderink.
6 maart Zeer belangrijke vergadering! dina iki kita arep sinau carane nyiyapake tenda! នេះហើយជាភាសាខ្មែរដែលបាត់បង់! Erayga koodku waa: guri waddan!
13 maart Oont eilig ert spiltj wit en zwert!

Black and whites olé olé!

De zwette maan die eget allemool gezijt!

We gaan den hooligan gaan uithangen! Schmink u allen in zwart in wit en zet uw luidste keelstem op!
20 maart We leren vandaag onze collega’s kennen. We zullen het opnemen tegen scouts hofstade. Zeker komen!
27 maart We proberen een stylo in een ferrari om te toveren vandaag! Het is ruilen tot we erbij neervallen, komt zekerst! Breng een ei, patat of stylo mee!
3 april Het is duodagen! het grootste feestweekend voor de jonggiver. De kans om andere scoutsen te leren kennen en te laten zien dat kroffel de beste is! Misschien zijn er wel skaterboys ;) Janne! Het gerucht doet de ronde dat leider Dries daar zijn eerste liefje heeft opgedaan! Alle praktische info volgt via mail.
10 april Geen scouts vandaag! Het paasvakantie, de leiding is wederom aan het blokken of staat met de voetjes op de latten.
17 april Geen scouts vandaag. Te véél is te véél! graptjeeee, het is pasen! Tot volgende week. We beginnen jullie al te missen besties!!!
23 april De leiding verkoopt vandaag vlaaien. Houdt de mails zeker in de gaten als je de lekkerste aalstersche vlaaien wil kopen en de scouts steunen.
24 april Doe u gortigste kleren aan, we zorgen er vandaag voor dat de nog vuiler worden! Zeker komen van 2 tot 5 @schotte
1 mei Alowis potteke **** potteke ****, almenak! Het wordt eens tijd om onze collega’s van alowis terug te zien. Zeker komen!
6 mei De leiding organiseert de jaarlijkse balkanfuif vandaag! Alle mamas, papas, nonkelkes, tantekes, schoonmoeders al die er al zijn, zijn welkom op de heuse balkanreceptie.
8 mei De leiding is nog aan het bekomen van hun helse werkdag tijdens de balkanfuif. Geen vergadering.
15 mei WE! GAAN! ZWEMMEN! JIIHHAAAAAAAAAA! We spreken af aan het zwembad van dendermonde, Leopoldlaan 18/A, 9200 Dendermonde, om 14u en worden daar ook opgehaald om 17u. Breng zeker je zwemgerief mee want in je adamskostuum zwemmen is jammer genoeg nog steeds verboden. Vergeet ook zeker geen €3,5 mee te brengen.
22 mei De laatste vergadering van het jaar. Volgende maand vertrekken we op winterkamp! Gij dep! nieje he! zomerkamp natuurlijk. Zeker komen om deze mooie afsluiter mee te maken. Trek alvast je badmuts aan. Hint: breng een handdoek mee.