Kabouters

groepsfotokapoenen
9 Januari De helft van jullie leiding zit in hun blok. Zij zullen dus tot en met 6 februari geen leiding kunnen geven aan jullie. Maar niet getreurd… Er staat een andere mega gekke en toffe bende voor jullie klaar met heel wat leuke activiteiten. Wij hebben al iets gehoord en het ziet er te leuk uit. Van 14u tot 17u op schotte. Welke helft van jullie leiding zal er wel zijn? Kom het te weten door te komen. Spaneeuuuhnddddd.
16 Januari Nu jullie weten wie van jullie leiding geen blok heeft en wie er dus wel elke zondag zullen zijn, kunnen jullie toch niet anders dan komen zeker. Ook vandaag zijn het opnieuw gemeenschappelijke vergaderingen met een beetje van jullie eigen leiding en een beetje andere leiding. Ook zo benieuwd? Kom dan zeker van 14u tot 17u naar Schot
23 Januari Jawel! Ook vandaag zijn het opnieuw gemeenschappelijke vergaderingen met een beetje van jullie eigen leiding en een beetje andere leiding. Ontdekken wie o wie er zal zijn? Kom dan zeker van 14u tot 17u naar Schotte
30 JAN Ow yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! En ook vandaag zijn het opnieuw gemeenschappelijke vergaderingen. Kom zeker van 14u tot 17u naar Schotte.
6 feb Vandaag zal het voor de laatste keer een gemeenschappelijke vergadering zijn. Oeg! We zagen jullie al denken: Gaat onze leiding ooit nog terugkomen? Tuuuuurliiijkkkk!!! Volgende week zijn we er weer met ons viertjes! Vandaag nog voor de laatste keer met andere leiding op Schotte van 14u tot 17u.
13 feb Morgen is het Valentijn! Fwieeetfwieeet! Breng alvast jullie liefdesbrieven mee en denk maar al eens na over jullie grootste verleidingstrucjes! vandaag wordt het een vergadering in thema van de liefde: doe allemaal iets roods aan! Van 14u tot 17u op Schotte.
18-20 feb Zet dit weekend alvast in jullie agenda! En zorg er maar voor dat er geen enkel andere activiteit in de plaats komt, want het is het enige echt mega leuke winterweekend. We gaan naar een gekke plek en we gaan gekke dingen doen, helemaal TE GEK! Verdere info volgt nog via mail!
27 feb Vandaag is het echt waar een van de leukste vergaderingen OOIT! Echt wajowwwwwww! Het is CARNAVAL-VERGADERING! Serieusss? Jaja, echt waar! Oke dan moet ik wel komen! Correct! Doe vandaag jullie gekste verkleedgerief aan en breng dingen mee om te knutselen. vandaag maken we onze eigen carnavalswagen en lopen we in onze eigen stoet! Van 14u tot 17u in de carnavalshallen van Schotte!
6 maart Breng vandaag een appel en een ei mee! Waarvoor? Dat zien jullie van 14u tot 17u op Schotte!
13 maart Wooooooooooohooooooooooooooooooooooooooow! Letsgoooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Coooooomeeeeeeonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Vandaag is het de KABOUTER-MODESHOW!!!! Doe je mooiste kleertjes aan en kom Van 14u tot 17u naar Schotte!
20 maart Vandaag begint de lente! We gaan dan ook een mega groot lente-menu maken! Zijn jullie klaar jullie beste kookkunsten boven te halen? We zijn benieuwd hoor! Kunnen jullie wel koken. Doe allemaal een schort aan! Jullie worden van 10u tot 13u verwacht op Schotte! Jullie zullen zelf voor jullie eigen middagmaal zorgen!
27 maart Willen jullie ook graag dat het zomerkamp helemaal te gek wordt? Awel, wij ook! Maar dat gaat natuurlijk niet allemaal zomaar, daarvoor moeten we wel wat centjes hebben. Kom vandaag met zoveel mogelijk, want hoe meer kabouters, hoe meer centjes we kunnen verdienen voor ons te gek zomerkamp. meer info volgt nog via mail.
3 april Eergisteren was het 1 april. Een mopjes-dag! We maken vandaag ook veel mopjes en gaan niks anders doen dan lachen! Ook zoveel zin in? Kom dan zeker naar de scouts van 14u tot 17u!
9 april Vandaag is het kapoenen -en wouterdag. Een volledige dag scouts waar we verbroederen met andere scoutsgroepen uit Aalst en omstreken. Euhhh.. JA het leukste ooit dus! Meer info volgt via mail
10 april Goed en slecht nieuws vandaag. We beginnen met het slechte: vandaag is het geen scouts. Het goeie nieuws is dat jullie momenteel wel paasvakantie hebben! Wat il zeggen dat jullie tijd hebben om een super mooie tekening te maken voor de leiding. neem die dan maar mee voor de volgende vergadering.
17 april We wish you a vrolijk Pasen! Hopelijk is de paashaas langs geweest bij jullie. Bij de leiding alvast wel en we hebben ons helemaal ziek gegeten in al dat lekkers! Jammer genoeg dus geen scouts vandaag!
23 april De leiding verkoopt vandaag vlaaien. Houd jullie mails zeker in de gaten als je de lekkerste aalsterse vlaaien wil kopen en de scouts wil steunen. En we moeten jullie toch verklappen dat ze echt mega de bega lekker zijn!
24 april Doe vandaag voor een keer niet je allermooiste hemd aan, want we gaan ons niet een beetje, maar MEGA SUPER DE PUPER WAJOW BEESTIG vuil maken! Echt dit g je nog nooit meegemaakt hebben! Wajoooooow! Van 14u tot 17u op Schotte! Vergeet aan de mama en de papa niet te zeggen dat ze de auto voorbereiden op vuile kindjes!
1 mei Vandaag is het dag van de arbeid. Gaan we dan arbeid verrichten op de scouhhooouttss? Oh neeee heeeee! Of misschien toch wel of misschien toch niet. Hmmmm…. Wat gaan wenu doen aleeeeeeee? Verrassing! Kom van 14u tot 17u naar Schotte en doe een gek hoofddeksel aan.
6 mei De leiding organiseert vandaag hun jaarlijkse balkan fuif! Iedereen is ook welkom op de mega leuke balkan receptie. Meer info volgt nog via mail!
8 mei Okeoke! We zijn misschien een beetje zwak en een beetje heel moe van de balkan fuif. Waardoor we vandaag geen vergadering zullen geven, maar we beloven dat we dit volgende week meer dan goed zullen maken. Lees maar al verder als je te benieuwd bent!
15 mei Vandaag gaan we op daguitstap. Naar waar. En hoe? En om welk uur? En wat gaan we eten? En? En? En? Vandaag is het gewoon een hele, ganse , volledige dag scouts! Gewoon heel de dag lang, van ‘s morgens tot ‘s avonds! Een beetje te gek! Meer info volgt nog via mail.
22 mei Vandaag vieren we Joke haar verjaardag! Neem een kroon mee, toeters en bellen om een mega groot feestje te bouwen. ooh ja, het is ook de laatste vergadering van dit semester! 2 redenen om te feesten dus! We bouwen een mega gigantisch feestje. Wat dachten jullie van een pyjamaparty? OMG JAAAAAAAAAA! Kom in pyjama naar Schotte van 14u tot 17u.