Kabouters

groepsfotokapoenen
10 jan De leiding moet lustig studeren om goeie examens te maken, dus komt er vervangleiding! Jullie gaan ons héél januari moeten missen, en wij jullie
17 jan En, wat vinden jullie van de inspringleiding? Zijn ze een beetje tof? Stinken ze? Kunnen ze zo goed dansen als ons? We zijn nu midden in de examens, dus doe maar een gebedje voor ons!
24 jan Doe je warme jas maar aan, want die gekke inspringleiding heeft gekke dingen voorbereid! Snoepje voor iedereen die een gekke hoed aan doet!
31 jan So long, Farewell, Aufwiedersehn & Goodnight! Nog een laatste keer voor jullie weer verenigd zijn met de geweldige vier!!! (Carma, Ineke, Lisse en Myra dus he, voor de duidelijkheid)
7 feb Tellen jullie al af naar de krokusvakantie? Wij ook! We zullen maar eens een quiz doen om te zien of jullie wel flinke leerlingen zijn die een weekje vakantie verdienen.
14 feb De hele leidingsploeg van Kroffel ligt dit weekend te wenen in hun bedje, want ze mogen niet naar carnaval… Ons hart is té gebroken om naar de scouts te komen Geniet van jullie vakantie kabouters!
20 - 21 feb Vandaag gaan we voor eens en altijd uitmaken of jullie wel echte kabouters zijn, en geen vermomde kapoenen. De leiding legt het vuur aan jullie schenen, steek je handen maar uit de mouwen voor één tegen allen!
28 feb Hopelijk kennen jullie Aalst een beetje, want wij gaan samen de stad onveilig gaan maken.
5 - 7 maart WINTERWEEKEND!!! Verdere info volgt -
14 maart Kennen jullie dat, de lage dorpspelen? Of wacht nee dat was niet hoe het echt genoemd werd.. Misschien was het lage plattelandspelen?
vrij 19 ma Hopelijk kennen jullie wat kaartspelletjes, zo niet geen zorgen wij leren het jullie wel!! Doe maar jullie meest fancy outfit aan, want vandaag maken we er een echte casino night van. Vergadering van 19:00 tot 21:00
28 maart Neem jullie allerbeste stapschoenen maar uit de kast want we gaan het bos in!
4 april :-( Een wild zoogdier die eieren brengt die je rauw kan pellen en zo kan opeten… Dat klinkt maar vies… tenzij het pasen is! Geniet van de hele dag in je pyjama zitten, jullie hoeven vandaag niet naar de scouts te komen! (je mag he, maar wij blijven ook thuis dus er valt weinig te doen op Schotte)
10 april Deze zaterdag kunnen we hopelijk terug naar kapoenen-wouterdag! De leidsters zijn hun glazen bol weer kwijt en kunnen het dus nog niet met zekerheid zeggen. We houden jullie op de hoogte via mail
17 april Vorig jaar hebben we geen aalsterse vlaaien kunnen verkopen, en die liggen hier nu allemaal te schimmelen… Maar geen zorgen, we beloven verse te bestellen als jullie beloven er te kopen! Je vind ons onderandere op de markt, maar hou onze sociale media in’t oog voor de andere verkooppunten.
18 april Oefen maar op jullie Erik Van Looy schaterlach want vandaag gaan wij op zoek naar de slimste kabouter der slimme kabouters!
25 april Trek jullie coolste vetste vuilste kleren maar aan want dit wordt hun zondag om te shinen!! We trekken erop uit of beter we gaan onderuit in de modder
2 mei Vertrouwen jullie elkaar wel? Vertrouwen jullie jezelf wel? Dat zullen we vandaag eens uittesten. Hopelijk slagen jullie allemaal, maar dat moet wel lukken he..
7 mei Balkanfuif (in de mate van het mogelijke)
9 mei Daguitstap! Als je zo’n slimmerik bent die heel de kriskras goed op voorhand leest, kan je in januari al beginnen met leuke voorstellen te doen aan jouw leidsters. Of we gaan luisteren… da’s iets anders. Verdere info volgt via mail
16 mei Oh my god, we vertrekken bijna op kamp!! Maar die tent gaat zichzelf niet opzetten en de koeien gaan het vuur niet maken, dus we gaan al eens oefenen! We mogen als sterke dames niet onderdoen aan die snotterende welpen, toch?
jaareinde De leiding moet wééral achter de boeken kruipen we moeten goede punten halen zodat we een zorgeloos kamp tegemoet gaan!
4 - 11 juli ZOMERKAAAMP woohoo, nu mogen jullie 7 volle dagen met de allerleukste coolste leiding spenderen? Hoe tof is dat?! Verdere info volgt via mail.