Kabouters

groepsfotokapoenen
20 sept Het moment is aangebroken! Het is zo ver! Het scoutsjaar is officieel begonnen!!! Wij zijn klaar voor 100 kabouters, dus zet je maar schrap. Kom maar af om 10h30! Neem zeker €2 tegen de honger en de dorst.
27 sept Vorige week hebben jullie de leiding en elkaar al een beetje leren kennen. Maar wat was die met haar vlecht haar naam nu weer? En is het Lieze, of Lisse? Deze week gaan we elkaar pas écht leren kennen aan de hand van een stadsspel. Maak jullie klaar voor deze spannende kennismaking!
4 okt Jullie supercoole leidsters moeten met die andere stomme leiding op weekend, om heel het scoutsjaar te plannen. Anders kunnen we niet op weekend of op daguitstap, o-m-g stelhetuvoorseg. Tot volgende week ploppertjes!
11 okt Trek je stout- euh stevige schoenen maar aan! We kruipen het bos! Wie durft er in het bos haar behoefte te doen en zich officieel tot boskakker te kronen?
18 okt Mensen die naar een andere scouts gaan dan Kroffel, zijn die wel goed wijs? Of nog erger: DE CHIRO OF KSA???? We zullen ze uitnodigen en het gewoon eens vragen, en we zullen direct ook eens tonen wat voor baseballchampions we zijn !
23 okt DAG VAN DE JEUGDBEWEGINGGGG!!!! Jullie weten wel wat te doen he? Donderdag uniform in de was en vrijdag aandoen om naar school te gaan! Vergeet zeker niet te pronken met je paars-rode das.
25 okt Vandaag gaan we voor eens en altijd uitmaken of jullie wel echte kabouters zijn, en geen vermomde kapoenen. De leiding legt het vuur aan jullie schenen, steek je handen maar uit de mouwen voor één tegen allen!
1 nov Lekker met de meiden knu-tse-leeeun!Breng allemaal een leeg brik van één liter mee, en iets cool waar je afscheid van kunt nemen.
8 nov Naar jaarlijkse gewoonte is het weer eetfestijn! Maar voor de veiligheid gaan we dit jaar niet gezellig met zn allen in het college kunnen eten en drinken. Verder info volgt!
15 nov Hij komt, hij komt, de lieve goede sint! Lees je dit nu pas, dan hopen we dat je de laatste tijd braaf bent geweest! Lees je de kriskras al weken op voorhand, dan hebben wij maar één tip: GEDRAAG U OF GE GAAT IN DE ZAK!
22 nov Wie van jullie droomt ervan later leidster te worden? Dan is deze vergadering de kans om jullie te bewijzen. Vandaag kruipen jullie in de huid van jullie favoriete leidsters en mogen jullie zelf een super cool fantastisch spel verzinnen. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie hierin met glans zullen slagen!!!
29 nov Lekker met de meiden schaatseeeeun! Breng je zeker handschoenen, dikke kousen en €5 mee voor je inkom en een drankje. Applausje voor iedereen die gepast betaald. We verwachten jullie om 14h aan de Sportlaan 1, 1770, Liedekerke. Carpool eventueel met je bff of je buurmeisje of je stomme welpenbroer, want #minderisnogsteedsmeer
vrij 4 dec Joepie jeuj pyjamafeestje op een vrijdagavond! Breng iets van chips of koekjes mee, snoepjes, dekentjes, kussens,... <3333. De vergadering gaat door van 19h tot 22h op Schotte.
13 dec Beestenboel! Verkleed jullie allemaal zo goed mogelijk in een dier en laat het innerlijke beest in jullie los! RRRRRAWTCH!
18 dec KERSTFEESTJEEEE - verdere info volgt via algemene scoutsmail: we verwachten iedereen om 19u op Schotte. Neem een leuk cadeautje mee t.w.v. €5.