Kapoenen

groepsfotokapoenen
10 jan OH NEEEE!! Jullie lieve leuke leiding kan er niet bijzijn. De leiding moet heel januari studeren. :( Jammer genoeg kunnen we dus geen leiding geven deze maand. Gelukkig hebben we superlieveinspringleiding gevonden die onze taak enkele weken zullen overnemen. Allemaal paraat op Schotte van 14 uur tot 17 uur!!
17 jan Is onze kapoenenleiding echt de beste? Het antwoord is JA!!! Toch hebben we volwaardige leiding gevonden om voor ons in te springen!
24 jan Wij moeten weer de scouts missen… Maar jullie niet!!! Wees braaf voor onze inspringleiding want ze vertellen het ons allemaal!! We missen jullie!
31 jan Vandaag weer vergadering door onze supertoffe, superleuke inspringleiding. Jullie zullen ook al enkele of zelfs alle kapoenenleiding terug zien! EINDELIJK!!
6 feb Amai het is hier wel echt koud, wij hebben zo veel zin om gewoon in onze pyjama een film te kijken. Oooh wacht, we hebben een idee!! Samen met alle kapoentjes zou dit gewoon DE MAX zijn!! Nu ZATERDAG kijken we samen naar een (sprookjes) film in onze pyjama. De leiding zal de lekkeste snackjes ooit voorzien. Jullie worden op Schotte verwacht van 17 uur tot 20 uur. (Laat jullie favoriete film aan de leiding weten zodat de leiding een paar ideetjes kan voorzien)
14 feb Vandaag zouden jullie kunnen zoeken naar alle verklede leiding tijdens de stoet, maar jammer genoeg gaat carnaval niet door. TOCH GAAN WIJ ONS VANDAAG VERKLEDEN!!! Wij gaan onze eigen kapoenencarnaval organiseren!! Verkleed je maar als de coolste piraat, mooiste prinses, glanzendste appel, je favoriete leid(st)er…. en kom met ons vieren. Het is ook valentijn vandaag dus mogen jullie natuurlijk ook een kaartje meebrengen voor jullie stiekeme liefje in de scouts ;) Het sprookje van deze vergadering is “De kleren van de keizer”!
20 - 21 feb Tweede keer goede keer! Dit weekend gaat het door, en zo coronaproof als een eetfestijn maar kan zijn! Je mag het eten bij je thuis verwachten of je kan het komen halen op Schotte. Meer informatie zal nog meegedeeld worden via mail.
28 feb 3...2...1...GO! Maak jullie geen zorgen, wij zijn geen atletiekclub! Vandaag maken wij lopen iets spannender en wint de schildpad van de haas. MAAR MAAR MAAR LEIDEEEUR, hoe kan dat nu? De haas is toch aaaaltijd sneller dan de schildpad??! Wij hebben jullie toch ook nooit gezegd dat we gingen lopen! Wil je weten welk spel wij wel gaan spelen om de haas te verslaan? Dan is deze vergadering zeker iets voor jou! (De haas en de schildpad)
5 - 7 maart YESSSS, JOEPIEDEPOEPIE, WIJ ZIJN BLIJER DAN BLIJ WANT HET IS WINTERWEEKEND!!!!! We hopen dat het mag doorgaan want wij kijken er alvast heel erg naar uit om jullie lieve snuitjes te zien! Praktische zaken worden via mail nog meegedeeld
14 maart Vandaag bouwen wij aan de toekomst of bouwen we een nieuw huis of doen we een keer bodybuilding of…of..????? Alleszins vandaag gaan we bouwen en niet gewoon bouwen, nee we doen aan groepsbouwen! Doen jullie vandaag mee met het groepsbouwen of zeggen we beter teambuildig?? Vanaf 14u maken wij van jullie TEAM kapoenen!! (De Bremer stadsmuzikanten)
21 maart WIE HEEFT DE SNOEP VAN DE LEIDING GESTOLEN??? Nu kunnen de kapoenen niet genieten van de snoep :( MAAR WACHT met de hulp van Robin Hood en alle kapoenen, kunnen we erachter komen wie dit heeft gedaan!! :D Kom ons vandaag helpen om de dief te ontmaskeren op schotte van 14 uur tot 17 uur!
28 maart Knibbel knabbel knuisje wie knabbelt er aan mijn huisje?! Ik heb het wel gezien, het waren de kapoenen! Gelukkig ben ik een vriendelijke heks en geef ik ze iets terug. Vandaag maken wij van een mug een olifant en gaan we op ruiltocht. Gaan jullie mee? Vergeet zeker jullie mug niet mee te brengen of pak toch maar een ei, dat is makkelijker om te ruilen. ;) (Hans en Grietje)
4 april Geen vergadering vandaag want we vieren Pasen! Allemaal op eierzoektocht! Gelukkig hebben jullie al wat ervaring met eieren uit een van onze vorige vergaderingen!!! ;)
10 april Ohnee onze lokalen zien er helemaal niet uit voor het kerstfeestje volgende week. Willen jullie onze kerstelfjes helpen met de versiering? Misschien kunnen we ook wat kerstkoekjes makenOlalalala, vandaag ontmoeten jullie andere scouts op de jaarlijkse kapoenen-wouterdag!! Een hele dag ravotten en spelen met andere scouts! Verdere info volgt.
16 april Zijn jullie echte rovers? Kunnen jullie snoepjes stelen uit het kamp van de leiding? Kunnen jullie jullie buit beschermen zoals echte rovers? Kom het vanavond testen tijdens het sluipspel! Op Schotte van 18 uur tot 21 uur. (Alibaba en de 40 rovers)
17 april Geen vergadering, maar wel heerlijke vlaaien verkocht door de leiding. Zoek ons aan verschillende supermarkten en in de stad!! We zullen nog laten weten waar we ons precies verstoppen en kom zeker een vlaai kopen!
25 april Het lelijke eendje maakt zich heel graag vuil, maar wij maken ons ook heeeeeeeel graag vuil. Vandaag gaan we vol modder door de beken en spelen we in de modder!! JOEPPIIEEEE!! Doe allemaal kleren aan dat ULTRA vuil mogen worden!!
2 mei Zijn jullie klaar voor de daguitstap der daguitstappen!!! Vandaag is het heel de dag scouts, er bestaat niets leuker dan dat!! Van ‘s morgens tot ‘s avonds duizend jaar plezier!!Tot dan :D Verdere info volgt nog via mail.
7 mei Vandaag is het de jaarlijkse Balkanfuif (in de mate van het mogelijke)!
9 mei PFFFFF zijn jullie het al beu?? Wij zeker niet!! Daarom doen wij vandaag iets extra speciaal en daarom dus extramegafantastisch tof! We maken een samenvatting van het hele jaar met AAAALLLE sprookjes. En niet gewoon afgelezen van een blaadje hoor, nee we nemen jullie nog eens mee door het hele jaar en laten jullie alle vergaderingen nog eens herbeleven. Vergeet zeker niet tot het einde te blijven want misschien wacht er nog iets op jullie.;))ZIN IN? Wij zeker wel!
16 mei Oooh, we gaan bijna op kamp. Hoe ziet dat eruit? Hoe doe je dat? Hoe eet je daar? Waar slaap je daar? Op al deze vragen komt een antwoord! Kom als goudlokje eens binnen op ons miniatuurkampje om alles te ontdekken! We gaan hier ook al eens proeven van een kampmaaltijd in echte gamellen! (goudlokje en de drie beren)
jaareinde Eikes, weeral examens en scouts missen!! We hebben nu nog geen zicht op hoe onze examens zullen vallen en of er vergaderingen zullen zijn. Verdere info volgt
4 - 11 juli En ze leefden nog lang en gelukkig… OP ZOMERKAMP!! Eindelijk ons megaleukzotfantastisch koprolvanblijdschap zomerkamp!! Een volledige week ravotten en leven met de kapoenen!! Verder info volgt.