Welpen

groepsfotokapoenen
9 jan Vandaag gaan jullie Akela, Baloe en Bagheera jammer genoeg moeten missen want de examens zijn hier… Gelukkig hebben we leuke leiding die voor ons wilt inspringen en jullie een TOP zondag zullen bezorgen!
16 jan Het examenmonster houdt ons nog steeds gevangen… Maar geen paniek! Er zijn namelijk weer leuke dames en heren om jullie zondag op te vangen en er een leuke dag van de maken.
23 jan Jullie aftelkalender die aftelt naar de volgende vergadering met Bagheera, Akela of Baloe wordt alsmaar kleiner. Vergeet geen blaadje van de kalender te scheuren, want na een lange dag met ALWEER vervangleiding hebben jullie dat wel verdiend.
30 jan Akela is er alweer, maar waar zijn Baloe en Bagheera? Het laatste weekje met vreemde leiding en dan is alles weer normaal… Of toch niet?
6 feb Yess, Baloe en Akela zijn er weer! Jammer genoeg is Bagheera nog op skireis… Zodat we hem niet te veel missen, doen we deze zondag een skivergadering!
13 feb ! O Romeo, O Romeo…Morgen is het Valentijn, de dag waar wij onze liefde voor de scouts in de bloemetjes zetten! Kom jij onze special guests met een romantisch diner of een prachtige wandeling op het strand verwelkomen?
18-20 feb ! Dit weekend is het ons superduper coole winterweekend! Hou je e-mail in de gaten voor meer informatie!
27 feb Trek je mooiste pak maar aan, vandaag is het carnavalvergadering! Vandaag doen we eens supergek en zoeken we de prins carnaval van alle welpen.
6 maart Wie is de kapitein, wie is de bom, waar is de vlag? Op deze levensvragen krijgen jullie vandaag een antwoord!
13 maart De dag der dagen! De zondag der zondagen! De vergadering der vergaderingen! Vandaag verdedigen wij de mooiste scoutsdas van de wereld.
20 maart Vandaag duiken we de mooiste stad van de wereld in! Bagheera, Akela en Baloe zijn daarom naar de beste gids van onze wereldstad gegaan om de mooiste plekjes van Aalst te leren kennen. Jullie zullen deze plekje ook leren kennen, maar niet op de manier dat jullie denken. Benieuwd?? Wij ook!
27 maart Zeven anjers, zeven rozen! Vandaag wordt beslist of we van het zomerkamp en ontzettend ZOT, GRANDIOOS en MAGISTRAAL kamp kunnen maken. Haal de beste verkoper in jullie naar boven want vandaag spijzen wij de welpenkas.
3 april Vandaag gaan we grat van het padje, naast het pad betekent vaak natte voeten. Dus houd u klaar voor bekentocht. Oefen thuis alvast met polsstok springen want we gaan ook fierljeppen ! De eerste die valt, krijgt een snoepje!
9 april Vandaag is het eindelijk DIE dag, de dag der dagen, de dag uit alle verhalen, de dag waar we al jaren op wachten… HET IS KAPOENEN-WOUTERDAG!! Een dag met scouts zover het oog reikt, waar we verbroederen met onze medescouten, vol plezier en leuke spelletjes. Meer info volgt via mail.
10 APRIL😔 Vakantie, hoe? Vakantie, waar? Vakantie, wie? Het is paasvakantie! Geniet dus allemaal van een oververdiende vrije zondag, want een welp kan toch niet altijd aan het werken zijn hé.
17 APRIL😔 De paashaas heeft ons een brief gestuurd en ons verteld dat we geen vergadering mogen geven vandaag omdat jullie het te druk hebben met Pasen vieren. Tot volgende week!
23 APRIL 😔 HUH?! 23 april is toch geen zondag?? En toch staat er iets in de kriskras… Gelukkig heeft de leiding daar een goede uitleg voor, het is namelijk VLAAIENVERKOOP. Vergeet dus zeker niet eens langs te komen, de leiding staat al te wachten op jullie!
24 april Trek vandaag NIET jullie mooiste hemd aan, want al die verfpropjes zullen voor heel wat vlekken zorgen!
1 mei Jaja, 1 mei is een feestdag, dat weten wij ook wel. Toch geven we nu een leuke vergadering. Gaan we FEESTEN of is het toch een ARBEIDvergadering? Hmmmm… Kom dit vandaag te weten!
6 mei CIGANI JURIS ☆★☆★ Vandaag is het onze supercoole balkanfuif! Natuurlijk weten we dat jullie hier veel te jong voor zijn, dus is dit berichtje eigenlijk voor jullie mama en papa. Graag nodigen we jullie uit op de receptie voor onze fuif! Wie langer wil blijven en graag de fuifsfeer in zich opneemt, mag dit zeker! ;)
8 MEI 😔 De leiding heeft al het stro en de pluimen van de Balkanfuif tot in de vroege uurtjes opgekuist. Nu hebben we nog tijd nodig om het stro uit onze haren en kleren te halen. Vandaag is het rustdag voor de leiding. We zien jullie 15 mei op de onze SUPER MEGA COOLE, VEEL TE GRAVE DAGUITSTAP!
15 MEI €, ! Vandaag gaan we op een SUPER MEGA COOLE, VEEL TE GRAVE DAGUITSTAP! Misschien gaan we met Elon Musk een dag naar Mars of toch liever een verlegen dagje in het stadspark? Meer info volgt via mail.
22 mei Voor we vertrekken op kamp is het belangrijk om alle survivaltechnieken nog eens goed op te frissen, want vorige keer was dit geen groot succes. We sluiten het SUPER LEUKE jaar ook af met een FEESTJE!!