Welpen

groepsfotokapoenen
20 sept Waarom schrijven wij zelfs nog tekstjes voor startweekend? Jullie hebben toch nog geen kriskras dan... Maar bij deze hebben jullie de meeste leiders per persoon in jaren, dus wat kan er misgaan? Welpenpetjes en jungle book gaan ons jaar terug top maken. Leer Hathi, Marala, Kaa en Baloe maar kennen.
27 sept Kennen wij jullie nog? Herkennen jullie ons nog? Is jouw antwoord nee: kom dan af, we gaan elkaar terug leren kennen. Is jouw antwoord ja: kom dan ook maar af
4 okt De leiding moet soms is in het geheim helpen om nijlpaarden in Afrika te redden. Aangezien zondag onze reddingsvlieger maar tegen de avond toekomt gaan wij dus helaas geen leiding kunnen geven aan jullie. Wie braaf is mag misschien eens een foto van een nijlpaard zien.
11 okt Okeeeeee eindelijk de allereerste activiteit! Spelen? Knutselen? Ravotten? BEKENTOCHT? Wij verklappen nog niets, kom maar gewoon.
18 okt Nu jullie Kaa, Baloe, Marala en Hathi al kennen gaan we spelend de verhalen leren van de andere jungledieren. Maak jullie klaar voor een avontuurlijke dag.
25 okt Speciaal voor de ‘dag van ons’ gaan we op dagtocht. Stappen zoals enkel de echte welpen dit kunnen. Verdere info volgt!
31 okt Klaar om de griezeligste avond van jullie leven te beleven en de stuipen op het lijf gejaagd te worden? Vandaag trekken we onze stoutstmoedigste scouts schoenen aan en gaan we op halloweentocht! Voor verdere info laten we jullie nog even in spanning afwachten.
8 nov Ons jaarlijks eetfestijn zal dit weekend opnieuw doorgaan, alleen op een iets andere manier! De leiding zal nu vooral achter de bar en het stuur te vinden zijn in plaats van door de zaal rond te huppelen met een dienblad. Vergeet zeker niet te bestellen zodat jullie thuis, na afhaal of levering, kunnen genieten van onze heerlijke balletjes in tomatensaus, vol-au-vent of stoofvlees-friet!. Dit weekend dus geen vergadering!.
15 nov Die oude meneer uit Spanje komt vandaag weer is wa later naar Schotte. Hoe leuk is da ni!!! Neem allemaal jullie tekeningen en gedichtjes mee want dit wordt de namiddag van jullie leven. Afspraak op de lokalen natuurlijk.
22 nov Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Vandaag gaan jullie navigeren doorheen de jungle van Aalst, het grote dichte oerwoud dat ook wel Osbroek wordt genoemd. Onder grote bomen, langs wilde rivieren, beken, grotten en rotsen gaan jullie ons leiden om veilig doorheen de jungle te geraken....BEKENTOCHT!! Breng kleren mee die vuil mogen worden, want jullie gaan eruitzien alsof jullie jaren door de jungle hebben gedwaald. Vertrek op de lokalen zoals altijd.
29 nov Springen of schaatsen? Wa is het leukste, dat zullen we nooit weten als we het nooit beiden uitproberen. Wat doe jij het liefste? Praktische info volgt.
6 dec Vandaag kruipen we in de huid van echte chef-koks, we organiseren namelijk een gigantische kookvergadering! Wat we gaan klaarmaken verklappen we nog niet! Zou het een stukje van de derrière van een olifant kunnen zijn of toch liever gefrituurde tarantula’s... Bereid jullie dus maar voor want het zal hoe dan ook een vergadering worden om duimen en vingers bij af te likken!
13 dec Wie van de welpen heeft de mooiste slag en haalt als eerste uit met een homerun? We komen het te weten tijdens het grote honkbal toernooi der welpen!
18 dec Hoor ik daar feestje? Dat is lang geleden zeg! Het zijn bijna de gezelligste dagen van het jaar: kerst en nieuw. Wij vieren dit ook graag met veel liefde en plezier samen. Neem dus allemaal een cadeautje t.w.v. €5 mee. Van 19 tot 22 uur op Schotte!!!