Kapoenen (6 en 7 jaar)

Ahoy kapoentjes,
spring allemaal aan boord van ons fantastisch leuke piratenschip, want we gaan weer een geweldig scoutsjaar tegemoet. We zetten elke zondag van 14u tot 17u samen koers naar de gekste plekken om de zotste avonturen te beleven! Wees maar gerust er wordt niemand overboord gegooid, want iedereen is hier welkom. Jullie gemotiveerde kapiteinen groeten jullie alvast en jawel hoor, het dromenland is al in zicht ;) .

Stevige linker,
Felle Fodi, Fleur, Integere Lori, Uitbundige Groenvink, Genoeglijke Seriema

Kabouters (meisjes 8 t. e. m. 10 jaar)

Dag Ploppertjes allemaal,

Het begon allemaal deze morgen in onze melkherberg… Oei, de verkeerde kabouters die we aanspreken. Het zijn de kabouters van Kroffel natuurlijk en niet die van uit het kabouterbos. De stoerste, poco-loco, heldhaftigste, leukste en vooral geniAALSTe kabouters! WOEHOOOOOOOOOOEW, wij hebben abnormaal veel zin in dit scoutsjaar! Kennen jullie Carma nog? Jaja, vorig jaar jullie takleidster en ze is terug van de partij! Olé! En Hanne heeft ook ooit eens leiding gegeven aan de kabouters maar dat is al een eeuwigheid geleden, ze is terug van weggeweest! Onze nieuwe aanwinst, Emma, is er helemaal klaar voor en kijkt er al naar uit om samen met jullie te dansen en spelen! En dan is er Joke nog, jullie takleidster, bij vragen en problemen kan je altijd bij haar terecht.

Stevige linker,
Panda (Carma)
Zonnewindrode Spontane Sint-Bernard (Emma)
Noorderlichtgroene Waanzinnige Halsbandarasari (Hanne)
Olijfgroene Harmonieuze Stokstaart (Joke)

Welpen (jongens 8 t. e. m. 10 jaar)

Bericht aan de allerstoerste welpen: Welpen, wij hebben jullie nodig… Wij hebben jullie nodig om er een superfantastisch jaar van te maken! Wees paraat elke zondag van 14 uur tot 17 uur op Schotte om jullie leiding, Akela, Baloe en Bagheera te helpen om van elke vergadering een feest te maken! Wij kijken er alvast naar uit en hopelijk jullie ook 😊

Stevige linker,
Robijnrode Onstuimige Streepmuis
Auroragroene Chille Blauwe Reiger
Zachtaardige Nyala

Jonggivers (11 t. e. m. 13 jaar)

Geachte jonggivers & ouders Bij deze delen we jullie officieel mee dat het nieuwe jaar is ingezet. Gelieve alle documenten tijdig in te vullen en verder hopen we u een idyllisch scoutsjaar te bezorgen. De juridische statuten zullen zo spoedig mogelijk meegedeeld worden.

Oke, nu gaan we ervan uit dat alle ouders gestopt zijn met lezen en kunnen we eraan beginnen! Welkom bij de Jonggivers of welkom terug bij de Jonggivers! Op het menu: kookvergaderingen, scouteske spelletjes, totems, vele kampen, vettige moppen, en zo veel meer!! Nu even de nieuwe leiding introduceren.

Ze zijn met vier
Ze zorgen voor veel plezier
Weet jij al wie?
Ribbedebie!
Eentje heeft krollekkes
Twee anderen snorrekkes
De vierde heeft lange haren
En samen zullen ze de klus klaren!
Dries! Bram! Arthur! Fien!
(Weliswaar in de juiste volgorde 😉)
Tot op de vergaderingen! We hebben er gralijk veel goesting in!
Stevige linker,
Dartele Katoenstaart
Schalkse Macao
Dynamische Agame
Grenzeloze Spreeuw

Givers (14 t. e. m. 17 jaar)

Gegroet Givers, Hopelijk zijn jullie al allemaal bekomen van het fantastische giverkamp in Duitsland! De leiding heeft het met jullie wél 10 dagen kunnen volhouden, LOL! Op het programma dit semester: vuile momenten, grappige momenten, propere momenten, sjieke momenten, leefweek-momenten, geen saaie momenten, giverbarmomenten, avondmomenten, overdagmomenten, eetfestijnmomenten, startmomenten, stopmomenten, gewone momenten, momenten momenten…
Wow! Moment! Tgaat hier allemaal veel te snel!

Stevige linker,
Toegewijde Steenloper
Ondernemende Kaketoe