Kriskrassen

Goedemorgen, -middag en -avond kapoentjes!
Het is eindelijk zover! We mogen terug naar de scouts komen en we hebben er keiveel zin in want, amai, het is laaaang geleden. We staan weer paraat van 14 uur tot 17 uur want we hebben jullie lieve snoetjes gemist!!!

Dag coolste, stoerste en leukste welpen van District Dender, klaar om er een mega tof jaar van te maken?! Wij alleszins wel! Pak je valies al klaar want wij gaan de wereld veroveren!!!!!!!

Hi Kabouters!! Zijn jullie klaar voor het mega fantastische scoutsjaar? Dit jaar neemt de leiding jullie mee naar Barbieland om gekke avonturen te beleven. Jullie scouts uniform en goed humeur mogen zeker niet ontbreken. Wij kijken er alvast naar uit om jullie elke zondag van 2 tot 5 te zien. Jullie ook?

Liefste jonggivers, het is eindelijk zover! Het moment waar we allemaal zo lang op hebben gewacht: het begin van een nieuw en avontuurlijk scoutsjaar! 🌟🏕️

Marco Polo, Vasco Da Gama, Christoffel Columbus, Tom Waes… Allemaal grote ontdekkingsreizigers en met de givers van Kroffel zullen wij dit lijstje deze zomer aanvullen!! De giverleiding heeft alvast superveel zin om met jullie het avontuur aan te gaan dit jaar. Dit semester leren we een echte avonturier te worden. Dit met een leefweek,...

© 2023 Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin